• Chokladfabriken Pralinkurs steg 2
  • Chokladfabriken Pralinkurs steg 2
  • Chokladfabriken Pralinkurs steg 2
  • Chokladfabriken Pralinkurs steg 2
  • Chokladfabriken Pralinkurs steg 2
  • Chokladfabriken Pralinkurs steg 2

Pralinkurs steg 2

Här lär du dig temperera choklad och gjuta egna pralinskal.
1 050 kr
Beställ före 12.00 - skickas samma vardag Leveranstid 1-3 vardagar Fri frakt från 800 kr inom Sverige med DHL (ej tårtor)
Detaljer

Välkommen till nästa nivå av pralinkurs! All chokladhantering börjar med temperering. Under ledning av en av våra konditorer lär du dig hur man gör. Vi går också igenom kristallisering och gjuter egna pralinskal som du kan fylla och stolt bära hem med dina nya kunskaper. Pralinkurs steg 2 tar 3 timmar.


Visa kursdatum

Här är vi

Chokladfabrikens kurslokal
Renstiernas gata 12, 2 tr.
Men vi träffas i butiken!