Jobba hos oss

Chokladfabriken finns på tre ställen i Stockholm (och inuti Åhléns City). Den drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson. Martin är konditor med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och Ellinor ser till att chokladen når rätt personer. Du är antagligen en av dem. På Renstiernas gata 12 ligger själva fabriken. Det är här vi spritsar, doppar och packar praliner till butikerna och webshopen. Det är också här bröllopstårtor, glass och bakverk blir till. I alla våra butiker kan man slå sig ner och njuta en kopp rättvisemärkt kaffe till chokladen.Ledig tjänst - Allt i allo/Chaufför

Vi är just nu inne i en väldigt expansiv fas då vi öppnar två nya butiker under november månad samt kommer att leverera till ett antal återförsäljare. Vi tillverkar alla våra produkter på Renstiernas gata på Södermalm i Stockholm och härifrån går också alla våra leveranser dagligen. Som vår nya kollega kommer du att vara ansvarig för att allt packas till våra butiker samt ser till att allt är utkört i rätt tid.


Kvalifikationer

  • — Du har körvana från större fordon (lätt lastbil/skåpbil) och har haft manuellt körkort i minst 1 år.
  • — Du har god fysik då tjänsten innebär tunga lyft.
  • — Du har lätt för att uttrycka dig i tal på svenska då kommunikation via telefon sker dagligen.
  • — Du är händig och hjälper till när butikerna behöver hjälp med reparationer och tunga lyft.
  • — Du är lösningsorienterad.

Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar; Leveranskvalitet, fräschör, Trafikföredöme och Flexibilitet. Det börjar med rätt medarbetare, personer som vill jobba fysiskt och gillar en tempofylld arbetsplats. Du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör. Att inte vara rädd att hugga in när det behövs och försöka hitta lösningar på de dagliga problem som ofta uppstår i ett varierande jobb.


Plats: Södermalm
Omfattning: Heltid
Lön: enl. avtal


Skicka CV och personligt brev till lena@chokladfabriken.com