Jobba hos oss

Chokladfabriken finns på tre ställen i Stockholm (och inuti Åhléns City). Den drivs sedan starten 1997 av Martin Isaksson och Ellinor Isaksson. Martin är konditor med ett förflutet i Svenska Kocklandslaget och Ellinor ser till att chokladen når rätt personer. Du är antagligen en av dem. På Renstiernas gata 12 ligger själva fabriken. Det är här vi spritsar, doppar och packar praliner till butikerna och webshopen. Det är också här bröllopstårtor, glass och bakverk blir till. I alla våra butiker kan man slå sig ner och njuta en kopp rättvisemärkt kaffe till chokladen.


Butiksbiträde Åhléns City


Just nu söker vi en ny kollega till vår butik på Åhlens, en butik som är mycket välbesökt tack vara sitt goda läge, sin trevliga personal samt sitt stora utbud av choklad av högsta kvalitet. Här gäller det att alltid hålla butiken i bästa skick, se till att alla produkter är påfyllda och att kunderna får det bästa bemötandet.


Innan man börjar sin tjänst på Chokladfabriken får man en gedigen utbildning där man går bredvid en av våra ordinarie personal under några dagar. Får en kaffeutbildning från en av våra välutbildade baristor samt en halvdag i konditoriet för att riktigt lära sig hur vi tillverkar vår choklad från grunden.


Kvalifikationer

  • - Minst 2 års butiksvana
  • - Tidigare vana av beställning
  • - Flytande svenska och engelska, gärna ytterligare språk
  • - ”Spring i benen” arbetet innebär många timmar stående i butik
  • - Social, arbetet innebär både mycket kontakt med kunder och medarbetare på Chokladfabriken
  • - Ha lätt att ta egna initiativ

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som alltid har kunden i fokus och du som tidigare har arbetat med service, gärna inom café och handel. Genom ditt engagemang för sortimentet bjuder du på kunskap, råd och tips för varje besökare. Med glädje och inspiration bjuder du på dig själv och skapar en butiksupplevelse utöver det vanliga. Totalt sett är du en rådgivare till kunden som alltid vill bjuda mer. Som person är du flexibel, handlingskraftig och målmedveten. Du är en lagspelare inom teamet, du delar med dig av din kunskap och drivs av resultat. Ett stort plus är om du har b-körkort och pratar minst ett språk till utöver svenska.


Plats: City
Omfattning: Heltid
Lön: enl avtal
Skicka CV och personligt brev till lena@chokladfabriken.com